ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

....Ζήσε καλύτερα!!!....

 

Το κατάστημά μας διαθέτει ποικιλία από

 

Γνωρίστε κάποιες ιδιαίτερες συσκευές...

Γεννήτρια όζοντος Σκοτώνει μικρόβια, βακτηρίδια, κολοβακτηρίδια στο νερό και στον αέρα, αποσυνθέτει χλώριο και βαρέα μέταλλα στο νερό, καταστρέφει τη σαλμονέλα και τον ιό της γρίπης στον αέρα. Χρήσιμο για κάθε είδους φλεγμονή.
Γεννήτρια όζοντος και ιονιστής αέρα Λειτουργεί σαν την γεννήτρια όζοντος (βλ.παραπάνω) αλλά επιπλέον περιλαμβάνει και ιονιστή ο οποίος απομακρύνει οσμές, σκόνη, μικροοργανισμούς, ακάρεα, γύρη, καπνό, βακτηρίδια και όλους τους χημικούς μολυντές που βρίσκονται στον αέρα. Δημιουργεί καθαρή ατμόσφαιρα στο χώρο που ζούμε.
Συσκευή αποτοξίνωσης ιόντων GM 04 Συνδυάζει αποτοξίνωση από τα πέλματα μέσω παραγωγής ιόντων, την ζώνη μέσης με υπέρυθρες ακτίνες και άνθρακα από μπαμπού για θεραπεία σε πόνους μέσης, αρθρώσεων και ηλεκτροβελονισμό.
Συσκευή θεραπείας του σακχαρώδη διαβήτη Χρησιμοποιεί την κινέζικη θεωρία του ηλεκτροβελονισμού για τη θεραπεία του διαβήτη. Έχει δοκιμαστεί σε πάνω από 500.000 ασθενείς με ποσοστό επιτυχίας 96,6%. Παρέχει ασφαλή θεραπεία χωρίς παρενέργειες. Έχει μικρό μέγεθος και εύκολο χειρισμό. Με θεραπεία 3 μόλις ημερών έχετε εμφανή μείωση του ζαχάρου.
Συσκευή θεραπείας της ψωρίασης Επαναστατική συσκευή, δοκιμασμένη σε 30.000 ασθενείς με επιτυχία 96% στην ψωρίαση και 100% στην νευροδερματίτιδα. Τα πρώτα ορατά αποτελέσματα γίνονται εμφανή σε 7 μόλις ημέρες. Ενώ ακολουθεί πλήρης αποθεραπεία σε ένα μήνα. Ασφαλές, εύκολο στην χρήση, χωρίς παρενέργειες και αντενδείξεις.
Υγρό, ισχυρό αντιφλεγμονώδες GMC 2 Μοναδική σύνθεση που απαλλάσσει από πόνους οστεοαρθρίτιδας και αναπλάθει τους χόνδρους. Πολύ αποτελεσματικό για αθλητές, γιατί διατηρεί σε πολύ καλή κατάσταση τους συνδέσμους των μυών και τους χόνδρους των αρθρώσεων, οπότε αποφεύγονται οι τραυματισμοί.
Σκεύασμα απομάκρυνσης βαρέων μετάλλων HM-CHELAT Σκεύασμα που απομακρύνει τα βαρέα μέταλλα από τον οργανισμό, αλλά δρα και σαν γενικό αποτοξινωτικό. Έχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Καναδά. Περιέχει ουσίες που δρουν στο μεσοκυττάριο διάστημα και μέσω χημικών διεργασιών εγκλωβίζουν τα βαρέα μέταλλα και τοξικές ουσίες και τα αποβάλλουν από τον οργανισμό.
Τεστ ελευθέρων ριζών Δείτε μόνοι σας πόσες ελεύθερες ρίζες υπάρχουν στο σώμα σας.
Γενικό τεστ βαρέων μετάλλων Ελέγχει μέταλλα όπως κάδμιο, κοβάλτιο, χαλκό, μόλυβδο, μαγγάνιο, υδράργυρο, νικέλιο, ψευδάργυρο, με σάλιο ή ούρα. Μπορεί να δοκιμαστεί και στο νερό της βρύσης σας ή σε ότι υγρό ή τρόφιμο για να δείτε μόνοι σας αν περιέχει βαρέα μέταλλα. Επίσης ανιχνεύει ροή υδραργύρου στα σφραγίσματα στο στόμα σας.
Τεστ μεμονωμένων βαρέων μετάλλων Διατίθενται τεστ για 13 διαφορετικά τοξικά βαρέα μέταλλα όπως αλουμίνιο, αρσενικό, κάδμιο, χλώριο, χρώμιο, κασσίτερο, κοβάλτιο, χαλκό, μόλυβδο, μαγγάνιο, υδράργυρο, μολυβδαίνιο, νικέλιο, ασήμι. Κάθε πακέτο περιέχει χάρτη χρωμάτων σε κλίμακα ppm ή ppb ανάλογα με το υπό δοκιμή μέταλλο.