ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Οι χημικές βαφές μαλλιών περιέχουν μεγάλα ποσοστά αμμωνίας, οξυζενέ, sls, ρεζορκίνη, νονοξινόλ και ουσίες που έχουν απαγορευτεί σύμφωνα σε σχετική νομοθεσία από το 2003. Πολλές από τις ουσίες αυτές είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες όχι μόνο για τα μαλλιά αλλά και για όλο τον οργανισμό. Σύμφωνα με έρευνες διάφορες μορφές λευχαιμίας, έχουν συνδεθεί με ουσίες που βρίσκονται στις συνήθειες βαφές μαλλιών του εμπορίου.

Οι φυτικές βαφές περιέχουν μόνο φυτικά εκχυλίσματα (καρύδι, χαμομήλι, μολόχα, χέννα, οξέα φρούτων, βιταμίνη C, πρωτεΐνες σιταριού, φύκια, σιτέλαιο κλπ) και για την παρασκευή τους αποκλείονται όλες οι χημικές ουσίες που είναι επιβλαβείς για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Είναι οικολογικές, βιοδιασπώμενες και εγγυώνται ομοιόμορφο χρώμα διάρκειας. Από την πρώτη κιόλας χρήση, η υγεία των μαλλιών γίνεται πιο εμφανής καθώς η τρίχα προστατεύεται και απαλλάσσεται από την ταλαιπωρία των χημικών βαφών

Οι φυτικές μόνιμες βαφές μαλλιών (surya, henna color, nature, sanotint, color erbe, pharmastyle, hair-plasis κλπ) παρέχουν τέλεια κάλυψη των λευκών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια ακόμα και σε ευαίσθητη - λεπτή τρίχα. Έτσι μπορείτε με άνεση και ασφάλεια να αλλάζετε χρωματικούς τόνους, όσο συχνά θέλετε, φροντίζοντας ταυτόχρονα τα μαλλιά σας!

 

Για ακόμα μεγαλύτερη υγεία και προστασία της τρίχας, επιλέξτε κάποιο έλαιο μαλλιών ή μάσκα, ιδανικά για ενυδάτωση και περιποίηση, μετά τη χρήση βαφής.

 

Μάσκαρα μαλλιών

Αν βιάζεστε, αν είστε ταξίδι, αν βαριέστε να ασχοληθείτε με όλη τη διαδικασία της βαφής, η μάσκαρα μαλλιών είναι η γρήγορη λύση!!!....

 

Ανδρικές χρωμολοσιόν

Επιλέξτε τη χρωμολοσιόν COLOR MAN για άνδρες με φυτικά εκχυλίσματα δάφνης, τσουκνίδας, φλοιού καρυδιού και κεχριού. Σκουραίνει τα μαλλιά χωρίς να δείχνουν βαμμένα ενώ ταυτόχρονα τα περιποιείται. Δεν περιέχει χημικά και κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις 21-μαύρο/καστανό και 22-καστανό/ξανθό.